1. Αρχική
  2. /
  3. ΠΡΟΪΟΝΤΑ KORRESCRAFT – ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ KORRESCRAFT – ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ KORRESCRAFT

Τα προϊόντα KorresCraft σχεδιάζονται και παράγονται στην Ελλάδα από εγκεκριμένες πρώτες ύλες που δεν επιβαρύνουν τη συνέχεια του δάσους.  Η πλειοψηφία τους επεξεργάζεται με το χέρι (βάψιμο, τεχνητή παλαίωση, τρίψιμο) που καθιστά το κάθε αντικείμενο ξεχωριστό.  Τα φυσικά «νερά» του ξύλου, τυχόν ρόζοι ή άλλες φυσικές ιδιότητες της πρώτης ύλης διαφοροποιούν τη τελική εικόνα του προϊόντος. Η παλαίωση των προϊόντων γίνεται αποκλειστικά χειροποίητα και ενδέχεται να υπάρχουν ελάχιστες αποκλίσεις ανά προϊόν.

Η εταιρία έχει δικαίωμα να αλλάξει εξαρτήματα σε προϊόντα της, τα οποία όμως δεν θα επιφέρουν αλλαγή στο προϊόν ως προς την όψη και τη χρήση του.  Όλα τα προϊόντα υπόκεινται σε διαθεσιμότητα και μπορούν να αποσυρθούν ανά πάσα στιγμή.

Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να διαμορφώνει τις τιμές χονδρικής πώλησης όποτε οι συνθήκες το απαιτούν. Με την ανάρτηση των χονδρικών τιμών πώλησης, θεωρείται πως έχετε ενημερωθεί.

Οι εικόνες προϊόντων προορίζονται μόνο για επεξηγηματικούς σκοπούς. Τα χρώματα και τα χαρακτηριστικά μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς από το πραγματικό προϊόν.

Η διαθεσιμότητα των προϊόντων καθώς και οι χρόνοι παράδοσης δεν είναι δεσμευτικοί καθώς η παραγωγή είναι άμεσα συνυφασμένη με τον όγκο παραγγελιών ανά χρονική περίοδο.

Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με κίνδυνο, ευθύνη και έξοδα του αγοραστή.
Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 15 ημερών και μόνο με δελτίο αποστολής και συσκευασία του προϊόντος κατόπιν συνεννόησης.  Σε περίπτωση χρησιμοποίησης πρακτορείου μεταφορών για την αποστολή & παράδοση των εμπορευμάτων μας, η ευθύνη της εταιρίας μας περιορίζεται μέχρι την παράδοση αυτών στο πρακτορείο. Η παράδοση των εμπορευμάτων στο αρμόδιο πρακτορείο μεταφορών θεωρείται παράδοση στον αγοραστή. Η κυριότητα των παραπάνω εμπορευμάτων στην εταιρία μέχρι την πλήρη εξόφληση που αναγνωρίζεται μόνο με επίσημη απόδειξη της εταιρίας. Για κάθε διαφορά εκ του παρόντος αρμόδια είναι τα δικαστήρια. Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον αγοραστή. Για τυχόν διαφορές ο αγοραστής οφείλει να ειδοποιήσει εντός 15 εργάσιμων ημερών. Μετά την προθεσμία αυτή θεωρείται ότι αποδέχεται την ποσότητα, την ποιότητα και την τιμή των πωληθέντων εμπορευμάτων.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό ιδιοκτήτη του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου www.korres-craft.gr με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της εταιρίας.

Τα ονόματα, εικόνες, logos και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την εταιρία, ανήκουν αποκλειστικά στην εταιρία και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Η εμφάνιση και έκθεση τους στον διαδικτυακό τόπο www.korres-craft.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους. Για κάθε νομική διαφορά σχετικά με το περιεχόμενο διαδικτυακού τόπου www.korres-craft.gr, αρμόδια είναι τα δικαστήρια Αθηνών.