1. Αρχική
  2. /
  3. Προϊόντα KorresCraft – Χρήσιμες Πληροφορίες

Προϊόντα KorresCraft – Χρήσιμες Πληροφορίες

.

Όλα τα προϊόντα KorresCraft είναι ελληνικού σχεδιασμού και παραγωγής, διαθέτουν χειροποίητη τεχνητή παλαίωση άρα, κάθε προϊόν είναι μοναδικό και ενδέχεται να υπάρχουν ελάχιστες αποκλίσεις ανά προϊόν.

Όλα τα προϊόντα KorresCraft διαθέτουν υδατοδιαλυτό υπόστρωμα και διάφανο βερνίκι εσωτερικής χρήσης με διεθνείς πιστοποιήσεις ασφαλούς χρήσης, κι έχει μεγάλη αντοχή στο κιτρίνισμα.

Τα βερνίκια νερού που χρησιμοποιούμε έχουν το ίδιο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα σε σχέση με τα διαλυτικά, όμως διασφαλίζουν απόλυτα τις σχεδόν μηδενικές εκπομπές ρύπων (VOC) στην ατμόσφαιρα.

Η ξυλεία που χρησιμοποιούμε για τα προϊόντα μας (ayouz, άροζο πεύκο και έλατο), είναι από οίκους του εξωτερικού, πιστοποιημένοι με FSC®, καθώς προέρχονται από υπεύθυνα διαχειριζόμενα δάση, διασφαλίζοντας τη βιωσιμότητα των δασών.   Έχοντας διασφαλίσει τα σωστά ποσοστά υγρασίας της ξυλείας που χρησιμοποιούμε, τα προϊόντα μας προορίζονται μόνο για χρήση σε εσωτερικούς χώρους.

Μη τοποθετείτε τα προϊόντα πολύ κοντά σε πηγές θερμότητας (κλιματιστικά, τζάκια κλπ). Απότομες εναλλαγές θερμοκρασίας / υγρασίας, ενδέχεται να επιφέρουν στρεβλώσεις. Η συντήρηση των προϊόντων γίνεται με νωπό πανί ή ήπια καθαριστικά. Μη χρησιμοποιείτε χλώρια ή οξέα.

Ξύλινες κορνίζες φωτογραφιών

Οι κορνίζες KorresCraft διαθέτουν τζάμι κορνιζοποιϊας, πλάτη (στήριγμα) από mdf με ρυθμιζόμενη κλίση οριζόντια ή κάθετη επιτραπέζια χρήση. Το στήριγμα “γραβάτα” που διαθέτουν δεν εξέχει από τη κορνίζα, ώστε να μπορείτε να τη κρεμάστε σε οριζόντια ή κάθετη θέση στο τοίχο.

Ξύλινοι δίσκοι / πλατώ σερβιρίσματος

Οι δίσκοι και τα πλατώ της KorresCraft προορίζονται για διακοσμητικούς λόγους. Η άμεση επαφή των προϊόντων μας με νωπές τροφές δεν είναι πιστοποιημένη από επίσημο φορέα, παρ’ ότι δεν χρησιμοποιείται τίποτα τοξικό. Αν θελήστε να προσφέρετε τυριά ή άλλα τρόφιμα, σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε ενδιάμεσα του προϊόντος και της τροφής κάποιο χαρτί τροφίμων.

Ξύλινοι καθρέπτες τοίχου

Οι καθρέπτες μας διαθέτουν ξύλινη mdf πλάτη και καθρέπτη 4 ή 5mm, καθώς και μεταλλικά στηρίγματα τοίχου βαρέως τύπου (D-rings). Κάθε καθρέπτης KorresCraft συνοδεύεται από βίδες και ούπα τοιχοποιίας.

Ξύλινες κρεμάστρες τοίχου

Οι περισσότερες ξύλινες κρεμάστρες τοίχου έχουν δυνατότητα να κρατήσουν περίπου 12 κιλά, με τη προϋπόθεση ασφαλούς στήριξης. Κάθε κρεμάστρα KorresCraft συνοδεύεται από βίδες και ούπα τοιχοποιίας.